Aardbevingsschade

Uw woning weer veilig en netjes

De veiligheid van uw gezin is van groot belang. In eigen huis, school of bedrijf moet een mens zich immers gewoon veilig kunnen voelen.

Schade door een aardbeving is dan ook meer dan alleen lelijk of hinderlijk. U zit er bovendien niet op te wachten dat uw woning langdurig in een bouwplaats verandert, of dat u bij de eerste-de-beste volgende lichte beving weer terug bij af bent.

Schreuder\bouw is gespecialiseerd in het herstellen van aardbevingsschade en zorgt voor een degelijk en vlot herstel. Onze vaklieden zijn goed geschoold en voldoen altijd aan hoge eisen voor veiligheid, kwaliteit en communicatie.

Wij hebben de afgelopen decennia een groot aantal aardbevingsschades hersteld, van scheuren in muren en plafonds tot het vervangen van dakpannen en schoorstenen. Onze mannen blijven steeds ‘leren’ en zijn dus altijd getraind in de nieuwste hersteltechnieken. Uw eigen vaste contactpersoon is capabel, op de hoogte van de voortgang, hoort uw wensen en vertaalt deze voor u naar de praktijk. Zo wordt u door Schreuder ontzorgd, en is uw woning snel weer veilig en mooi.

Soms is er meer nodig dan een nieuwe schoorsteen…

Onderzoek met ons de mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand in de provincie Groningen te versterken en duurzamer te maken. Bouwkundig versterken betekent dat de constructie robuuster wordt gemaakt, waarna het pand beter bestand is tegen aardbevingen. Denk hierbij aan het versterken van fundering, gevels, vloeren of dakconstructie.

Zoeken

gaskraan

Bel mij