Over Schreuderbouw

Schreuder\bouw bestaat al vele decennia en hoewel de economie de afgelopen jaren niet meezat, zijn wij steeds in staat gebleken om onze orderportefeuille gezond gevuld te houden.

We werken hard en efficiënt, houden de risico’s in beeld en blijven steeds uitgaan van de kracht van innovatie.

Nu wij met u in een aantrekkende markt verder bouwen, nemen we vakmensen aan en vinden we nieuwe partners om mee samen te werken. Zo kan Schreuder\bouw zich steeds breder en veelzijdiger oriënteren en u als klant nog gerichter bedienen.

Verantwoord en tegelijkertijd vooruitstrevend projectmanagement is belangrijk en in de uitvoering vinden we de gezonde balans van gedegen, doordacht vakwerk en innoverende technieken en materialen.

Speerpunten zijn

  • Samenwerken en vertrouwen
  • Benaderbaar en bereikbaar
  • Vast aanspreekpunt en korte lijnen

Schreuder\bouw voor u

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, planontwikkeling, WMO-woningaanpassingen, herstellen van aardbevingsschade, preventief bouwkundig versterken, vervangen traditionele schoorstenen door lichtgewicht, calamiteitendienst.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en overheden. In feedback kwalificeren onze klanten Schreuder\bouw als een veelzijdig, betrouwbaar en dienstbaar aannemersbedrijf.

Kortom aannemer Schreuder\bouw te Veendam is een solide onderneming. Maar wij zijn zeker niet ouderwets, innovatie en bouw gaan immers hand-in-hand. En het allerbelangrijkste: als klant wordt u bij ons ‘gehoord’!

 

Verder lezen: Hoe wij werken aan garanties, opleiding en veiligheid →

Zoeken

 

schreuderbouw_borden

 

Bel mij