Particulier

Schreuder\bouw in Veendam bestaat al meer dan honderd jaar. Een solide onderneming dus. Maar wij zijn zeker niet ouderwets, innovatie en bouw gaan immers hand-in-hand. En het allerbelangrijkste: als klant wordt u bij ons ‘gehoord’!

Bouwproject zonder zorgen

Bij grotere projecten werken we volgens bouwfasen. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën. Aan de hand van criteria zoals dimensies, afwerkingsniveau en budget rolt uit de initiatiefase het programma van eisen en wensen. Vervolgens gaat de architect aan de slag met het definitieve ontwerp en wordt het plan getoetst aan het Bouwbesluit en het bestemmingsplan. Na de voorbereiding kan de (ver)bouw geheel ontzorgd starten, want wij zorgen voor: duurzame materialen, vakbekwame bouwvakkers, en Bouwgarant behoedt u voor financiële risico’s.

Onderhouden is behouden

Een onderhoudsplan klinkt misschien als iets voor zakenpanden, maar ook als particulier wilt u het beste voor uw woning. Wij kunnen in kaart brengen wat er de komende jaren nodig is, en dat ook volgens plan uitvoeren natuurlijk. Planmatig onderhoud is duurzaam investeren, verhoogt de uitstraling van uw woning, voorkomt onverwachte mankementen en staat garant voor een optimale levensduur van uw huis.

Zoeken

Vooraanzicht woning

Bel mij