Kwaliteit, Veiligheid & Vertrouwen

Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

De ‘Wet kwaliteitsborging voor het bouwen’ is in de maak, en natuurlijk voldoen wij nu en in de toekomst aan de eisen die de wet ons stelt. Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Want, voor u als klant is de bouw of verbouw van uw droomhuis een bijzondere happening, die u misschien maar één keer in uw leven meemaakt.

Wij geloven in vakmanschap, openheid en transparantie. Om altijd de kwaliteit te kunnen leveren die u als klant verwacht investeren we in garanties, opleidingen en certificeringen.

Aangesloten bij BouwGarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw met 1.450 aangesloten bouwbedrijven. We worden door BouwGarant periodiek getoetst, dus u weet zeker dat Schreuder een bonafide partij is die haar zaakjes op orde heeft.

Erkend Leerbedrijf

Om modern en goed te kunnen bouwen hebben we goed opgeleide en gekwalificeerde vakkrachten in dienst. Om ‘bij te blijven’ volgen onze vakmensen regelmatig trainingen. En wij vinden praktijkgericht opleiden zo belangrijk dat wij als erkend leerbedrijf ook graag tijd en energie investeren in het opleiden van – toekomstige – medewerkers.

Vereniging Bouwend Nederland

Deze branche-organisatie is met ongeveer 4.300 leden de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Binnen de branchevereniging werken we samen aan een vitale bouwsector en duurzame vernieuwing van de leefomgeving.

Veiligheidscertificaat VCA volgens Europese norm

Onze medewerkers worden in het VCA-programma getoetst en gecertificeerd, want het beheersen van risico’s is vitaal. Door te werken volgens de checklist Veiligheid, Gezondheid en Milieu, borgen we dat we steeds veilig en verantwoord werken. Dat is belangrijk voor onze medewerkers en voor de leefomgeving waarin u woont en waarin wij bouwen.

ISO-gecertificeerd door bureau Veritas

Schreuder\bouw is ISO-gecertificeerd door bureau Veritas. Een ISO-certificering stelt strenge eisen en is in de bouwwereld vrij bijzonder, dus hier zijn we best trots op.

Bouw garantFundeon Bouwend Nederland
VCAIso Veritas 9001 ISO