Zakelijk

Op basis van zakelijk vertrouwen

Heldere afspraken resulteren in onderhoud naar tevredenheid tegen een schappelijk tarief. Onze business partners geven als feedback: recht door zee, betrouwbaar en dienstbaar. Veel coöperaties, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, overheden en (industriële) bedrijven zijn dan ook al jaren onze trouwe klanten. En wij waarderen en koesteren het vertrouwen dat zij als zakelijke partners in ons stellen.

De opmaat naar: onderhoud op maat

Onderhouden is behouden. En ja, dat klinkt afgezaagd, en ja het is wel waar. Juist voor zakelijk onroerend goed geldt: gedoseerd investeren in duurzaam onderhoud is behouden van waarde. En natuurlijk moet en wilt u ook voldoen aan voorschriften in garantiebepalingen en last-but-not-least aan wet- en regelgeving.

In het plan van aanpak kan dan ook van alles worden opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van hang- en sluitwerk, dakbedekking, gevelschoonmaak, schilderwerk, houtbehandeling, calamiteitenservice en service van complete installaties.

Om te voorkomen dat u constant werklieden over de vloer heeft, stellen wij in overleg met u een jaarplanning vast en zorgen wij voor de coördinatie van onderhoudswerkzaamheden. Wij voeren kwaliteitscontroles uit op werkzaamheden die worden uitgevoerd door onze onderhoudspartners. Tijdens de jaarlijkse evaluatie bespreken we de keurings- en onderhoudsrapportages en stellen we met u het activiteitenplan voor het volgende jaar op.

Een ruit kapot, dat was een schot…

Voor al uw calamiteiten hebben wij een 24/7 Calamiteitenservice. Lekkage, stormschade, glasschade, inbraakschade, rook en brand… Als vastgoedeigenaar of VVE-regisseur vindt u het gewoon belangrijk om uitstekende service te verlenen aan uw huurders of mede-eigenaren. Bij Schreuder heeft u als regisseur een vaste contactpersoon die ervoor zorgt dat dringende werkzaamheden snel en effectief worden uitgevoerd. En onze vakmannen wonen in de regio, dus zij zullen binnen enkele uren ter plaatse zijn om de schade te verhelpen of om passende noodmaatregelen te nemen.

Zoeken

Silo fundering

Bel mij